LEUKE LEERZAME LINKS

Hier geven we tips om phishing te herkennen met verschillende voorbeelden. Ook gaan we in op hoe criminelen momenteel inhaken op de corona crisis. De informatie wordt dus telkens up-to-date gehouden. Klik hier voor meer informatie

Voor de bezitters van een iPhone/iPad. Een zeer mooie leerzame site. U kunt hier lessen bekijken en tipjes hoe u meer uit uw iPhine/iPad kunt halen.

Alles regel via Post.nl

Wilt u zien waar uw pakjes blijven ? Even een pakje versturen ? En wilt u een postzegel kopen zonder naar de winkel te gaan ? Dit en nog veel meer handige zaken kunt u hier regelen.

Als u op zoek bent naar actuele consumentenzaken bent u hier aan het juiste adres. 

Beneden aan de pagina kunt u zich gratis aanmelden voor de nieuwsbrief. Doe uw voordeel en blijf op de hoogte van allerlei zaken.

Altijd je wachtwoord onthouden met slimme tools

Begon dat ene wachtwoord nu met een hoofdletter? En gebruikte je aan het eind een uitroepteken of toch het cijfer één? Het onthouden van al je wachtwoorden vergt echt een meesterlijk brein. Voorkom al het uren piekeren en sla je wachtwoorden ergens op. Met deze tips voor wachtwoord onthouden kun jij op al jouw accounts gemakkelijk inloggen.

Het freeware jaaroverzicht van 2018

Leuke site om gratis software op te halen.

Ransomware is malware die uw computer en mobiele apparaten vergrendelt of uw digitale bestanden versleutelt. Als dit gebeurt is de data ontoegankelijk tenzij u losgeld betaalt. Dit biedt echter geen garanties. Betaal nooit!

Ontdek in de regio Arnhem hoe inspirerend weelderig groen kan zijn! Van de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Op zoek naar een leuk lettertype. Er staan er honderden op uw pc of laptop.
Maar kijk hier eens als u iets speciaal zoekt.

Wees gewaarschuwd voor de praktijken van oplichters & fraudeurs. Al sinds 2000 besteedt Opgelicht?! aandacht aan zaken op het gebied van oplichting. Denk bijvoorbeeld aan faillisementsfraude of oplichting via WhatsApp. Wat zijn malafide webwinkels etc.  Best wel nuttig om deze site eens te bezoeken.

Hier staat heel veel nieuws, testen, tips en trucs en nog veel meer. Zowel voor PC, laptop, tablet en telefoon

Hier staat een aantal beginnerslessen, tipjes en nog veel meer leuke informatie. Loop het lekker door en u komt vast wel wat tegen wat u nog niet wist. Alles in begrijpelijke taal met voorbeelden.

FindMySoftware. Een leuke site om software te zoeken in categorieën ingedeeld. Zoek en gij zult vinden. Windows, MAC - Reviews en Nieuws. Wel Engelstalig.
Zelfs PICASA is terug te vinden.

Heb je regelmatig de neiging de computer het raam uit te gooien? En ben je nog
niet vertrouwd met de mogelijkheden van Microsoft Windows? Dan is dit het ideale startpunt voor het oplossen én voorkomen van irritante computerproblemen. Het is niet voor niets dat deze website decennia lang wordt gezien als de meest waardevolle informatiebron voor het installeren, optimaliseren, beveiligen, onderhouden en vooral
het gebruik van Windows

Via MijnOverheid heeft u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties. U kunt via MijnOverheid bijvoorbeeld controleren hoe u bij de gemeente geregistreerd staat of de status van uw omgevingsvergunning volgen. Ook ontvangt u hier post van organisaties zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en uw gemeente. U logt veilig en gemakkelijk in met uw DigiD.

Wilt u dagelijks nieuwe wetenswaardigheden lezen ?  Kijk dan eens naar Webwereld. Nieuws, tipjes, en veel nieuwe items. Even lekker snuffelen.

Je wilt dus films, muziek, games en programma’s downloaden van het internet. Het enige probleem is, je hebt geen idee waar je moet beginnen? Op Duken.nl helpen zij je graag op weg in de download wereld! Handleidingen van verschillende download methodes zoals Spotnet of qBittorrent komen aanbod en zijn speciaal voor de beginnende downloader in Jip en Janneke taal geschreven.

Op deze site leer je hoe je uit binaries nieuwsgroepen op Usenet kan downloaden, en meer!
Downloaden uit nieuwsgroepen is tegenwoordig makkelijk te leren en gaat in drie stappen:
Neem voor een paar euro per maand een abonnementje op een payserver.
Gebruik Spotnet om te ontdekken wat er allemaal in nieuwsgroepen gepost is.

De pagina met informatie over alles wat u moet weten om veilig te Internetten.
Basisbeveiliging, Mobiel, Privacy, Draadloos Internetten, Internetbankieren, Social Media en Online winkelen.

Engelstalige website met een aantal handige kleine programma's.
Peter Panisz is informatiespecialist. Sinds 1999 is hij werkzaam als freelance informatiespecialist. In de loop der jaren heeft hij ervaring opgedaan op verschillende gebieden van de informatietechnologie.
Op deze webpagina deelt hij de programma's die hij heeft gemaakt.

Een leuke site met allerlei lessen en meerdere sites met nuttige computer informatie. U vindt hier ook lessen over o.a. Windows 7 en Windows 10 en allerlei software. Alles in Jip en Janneke taal

De Fraudehelpdesk wil zoveel mogelijk voorkomen dat de Nederlandse bevolking slachtoffer wordt van fraude. Burgers en bedrijven behoeden voor oplichtingspraktijken en weerbaarder maken tegen fraude, dat is ons doel. Dat gebeurt door mensen bewust te maken van de risico’s op fraude. Zo waarschuwen we voor frauduleuze zaken op onze site, Facebook en Twitter.

Wil je snel iets over een website onder de knie krijgen ? Wil je een vreemde taal leren ? Wil je meer weten hoe je bepaalde klussen in huis doet ? Hier op GratisCursus.Online vind je de beste gratis cursussen online. Allemaal zijn ze beschikbaar als handige PDF, die je op elk apparaat kunt bekijken. Welke cursus ga jij doen ?

Een cursus volgen willen veel mensen wel. Maar wat kost dit allemaal ? Klik op het loge en u komt legio cursussen tegen die op eigen ritme kunt volgen.

Wilt u ook wel eens goedkoop een weekend weg. Avond uit of gewoon wat dingen kopen ?

Kijk dan eens op Vakantieveilingen. Let op de bijkomende kosten.

Soms wil je wel eens grote bestanden versturen. Doch dit gaat dan niet via e-mail als bijlage. Met wel met Wetransfer. Op de pagina kunt u het adres invullen en het bestand uploaden. U kun nu gratis bestanden versturen tot 2 Gb.   

Computerwoorden.nl is een woordenboek dat speciaal gericht is op woorden die te maken hebben met computers, telecommunicatie, sms/chat, Internet, games, enzovoort.

WILT U OOK EEN LEUKE LINK AANMELDEN,

OF ZIET U EEN LINK DIE NIET MEER WERKT, GEEF HET DAN EVEN DOOR S.V.P.