Henk Engelen

Naar ik meen ben ik in 1989 lid van de PTCC geworden. Het was in die tijd PTC (Philips Thuis Computers). Philips maakte in die tijd computers voor thuisgebruik. Doch de apparaten waren vrij ingewikkeld te bedienen. Om de consumenten wegwijs te maken werden er landelijke bijeenkomsten gehouden om de consumenten over de streep te trekken om toch een Philips computer te kopen. Op een gegeven moment moest Philips het onderspit delven en werd IBM de marktleider. Philips stopte toen ook met het produceren van computers. De afdelingen zijn toen doorgegaan onder de naam PTCC. (Personal Thuis Computer Club) Rond 1995 ben ik in het bestuur gekomen van de PTCC afd. Arnhem.

In 2010 kreeg ik andere werktijden waardoor ik de clubavonden bijna niet meer kon bezoeken. In die tijd heb ik afgehaakt als lid. In 2016 bereikte ik de AOW leeftijd. Dus weer tijd voor de club.

Ik weet dat we niet de grootste club zijn maar wel de gezelligste. Als ik na een clubavond naar huis ga denk ik altijd “toch weer wat wijzer geworden”. En daar doen we het voor.